Eilandtoer met z'n allen

Kom je met een groep naar Texel? Dan is een eilandtoer op de Lopifit een leuk onderdeel van een dagje Texel. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijfsuitje, evenement, familiedag of verenigingsweekend een succes wordt. Een tochtje op de loopfiets is geschikt voor (bijna) iedereen. Je hoeft niet sportief te zijn of een goede conditie te hebben. Gewoon relaxed genieten van de omgeving terwijl je op de loopfiets over Texel 'wandelt'!

Ook grote groepen zijn van harte welkom. Loopfiets Texel heeft 50 Lopifits beschikbaar.

Wil je een loopfietstoer boeken als onderdeel van een dagje Texel? We denken graag met je mee over de invulling of aansluiting op andere programmaonderdelen. Tip: groepen vanaf tien personen kunnen hun groepsuitje of familiedag ook laten regelen door TexelEventz. Dit Texelse bedrijf organiseert een- of meerdaagse trips naar Texel en stelt programma’s op maat samen.

Natuurlijk kun je ook kiezen voor de eilandroutes die wij hebben uitgestippeld en die je langs de mooiste plekjes op Texel voeren. Routebeschrijvingen zijn gratis beschikbaar.

Meer weten? Bel of mail ons. Wij helpen je graag verder.

Enthousiast geworden? Kom ook Lopifitten!

Hebben we je enthousiast gemaakt? Huur dan zelf een loopfiets op Texel en trek eropuit. Vertel ons wanneer je komt en wij zorgen ervoor dat je Lopifit klaar staat.